InShot_20171124_203029005

Cu ajutorul telescopului spațial Hubble, cel care se învârte, pe orbită, în jurul pământului, NASA a descoperit planeta bărbaților. Fiind poziționat spectaculos în afara atmosferei terestre, ceea ce îi conferă avantaje semnificative față de telescoapele de pe Pământ, imaginile nefiind perturbate de către turbulențele atmosferice, telescopul a captat informații în spectrul ultraviolet despre societatea bărbaților prezentă pe această planetă misterioasă.

În sfârşit!, ofteză sutele de milioane de oropsiți care vori dori să emigreze cât mai curând pe AIEMFREE001. Numele planetei.  Zeci de ani le-au fost necesare oamenilor de ştiință să confere speranță pământenilor bărbați care, în cele din urmă, vor avea lumea lor si numai a lor.

Deja prin presă au apărut imagini spectaculoase cu bărbați stând liberi la soarele spațial, cu râuri de bere la liber oferite de extraterestrul Ursus, cu grătare de mici gustoşi la fiecare colț de stradă, cu femei robot având grijă ca bărbatului să nu-i lipsească nimic. Femei robot care nu vorbesc, nu țipă, care stau oricând cu cracii în sus. Lumea bărbaților. Ce frumos sună! Chiar cineva, un cercetător american, vinde pe Amazon posibilități de a ajunge clandestin pe planeta minune. Pe trenul de extraterizare al navei spațiale sau printre bagajele astronauților. 1000 usd.

S-au format pe ascuns liste de aşteptare  ca nu cumva să afle duşmanul de clasă, se vizionează pe ascuns clipuri cu viața în roz de pe planeta fantastică, se discută la colț de stadion posibilitățile strângerii de fonduri pentru biletul spre fericire. Pentru unii neputincioşi fără oo. Au apărut şi trupe de partizani care luptă pentru eliberarea şi ajutorarea bărbatului în a pleca cât mai urgent în spațiul liber.

Din păcate unii sunt prinşi chiar în acele ipostaze unice care pot aduce beatitudine pe chipul bărbaților. Mulți ajung să dea cu aspiratorul restul vieții, alții sunt anchetați cu sânge rece şi bătuți la tălpile goale, alții sunt puşi să tragă ani lumină la galerele căsătoriei.

Cu toate astea, au înviat speranțele bărbaților într-o lume numai a lor. Planeta este acolo. O vedeți?