4853350582_e75ea855f5_z

Două țâțe se găsiseră să stea la taclale ca două țațe, ele pălăvrăgind pe drumul de întoarcere de la serviciu al unei cucoane posesoare de neobișnuite, așa cum femeile normale nu au. Nu o bârfeau pe stăpâna lor cum aș fi crezut inițial ascultându-le, eu pășind în lateralul lor pe trotuar, ci își dădeau cu părerea despre noul sutien al tipei cumpărat cu bani mulți de la o firmă de prestigiu cu nume de triumf.

Hai, fată!nu vezi tu că s-a modernizat și a noastră și a tras peste noi ca învelitoare unul modern luat la fiță cu un număr mai mic?,  am auzit-o pe una mai înțepată, cred că stânga era după glasul ei strident.

Mda, mie nu-mi place. Nu-mi place, deoarece astăzi la birou am stat tot timpul strânsă fără să pot respira deloc. Chiar am avut o criză de claustrofobie atunci când am fost să beau cafeaua de dimineață, luă cuvântul dreapta, o fată mai serioasă după vorbă, după port.

Vai, dragă, da fițoasă ești! Nu ai văzut ce bine ne strânge și cum putem să stăm cu nasul în vânt? Astăzi chiar reușisem să ies cu obrăznicie din cămașă, de-l făcusem pe unul să-i atârne limba pe jos a admirație. Vai, ce hazliu a fost, nici nu-ți imaginezi!, continuă simandicoasa țâță mai dornică de evadări la aer curat.

Auzi, vezi că te aude lumea, vorbește mai încet, nu-l vezi pe ăla de pe trotuarul celalalt cum se holbează la noi?, spuse cea mai liniștită arătând discret către mine.

În fine. Le-am lăsat să discute mai departe, una pro, alta contra sutienului strâmt ce le făcea să iasă impertinente pe timpul ăsta friguros, mai să le înghețe sârma cupelor pe ele. Le-am urmărit dând din mâini sus-jos hotărâte amândouă să-și susțină punctul de vedere, ba chiar am ridicat privirea să-i văd figura norocoasei stăpâne deținătoare, destinul a fost cu ea, a două spectaculoase țâțe ca-n cărțile de anatomie, Playboy, fotografiate.

Totuși, păcat că nu se înțeleg! Nu de alta, dar să stai toată ziua certate, parcă nici sutienul modern bine strâns nu mai are sens. Ce naiba!