horoscopul-femeilor-ce-personaj-de-basm-esti-in-functie-de-zodie

Buna dimineața, femeie de basm!
Sunt eu, Harap Alb, ba nu, sunt Zmeul Zmeilor, hai mă, ce dracu, sunt Făt Frumos ce am calul alb cu aripi de oțel și jăratec în nări, calul din dotare pe care am să zbor spre tine stimată doamnă din povești pe unde trăiești cu capul în norii albi. Am să-ți aduc flori din stele căzătoare de o să-mi zici privind în jos de la balcon. Ce romantic ești, povestitorule!

Eşti femeia din basmul copilăriei mele. Dar ce s-a întâmplat cu tine şi cum de ai rămas aceeaşi tânără frumoasă pe care o visam noapte de noapte? Cum de n-ai îmbătrânit? Ce creme nemuritoare ai folosit, cu ce farduri vii te-ai dat, ce apă albastră te-a înviorat? M-ai aşteptat să cresc? Sunt aici pentru tine, frumoaso!

O să mă aștepți în pielea ta năpârlită nedată la tăbăcit, goală în fiorul dimineții, cuprinsă de lele nebune trimise să te pregătească pentru mine, romanticul nedus la școală, cel dorit misterios și delicat. Am să te cuprind mișelește de mijloc și am să devin sfătuitor adânc în sentimente nespuse, am să te învăț dragostea. Nebună, nebuno!