9198522da2ed65fc73d4fd3d9f69589e

Anul 2017 a însemnat pentru mine un an extraordinar din punct de vedere al carierei de dat sex la politicieni. Cel mai mult mi-a plăcut atunci când am intrat pe pagina unor aleşi pentru a le da binețe. Numai mu.e cât să poată duce, la femei sănătate cu de toate lu’ Volguța şi duamnei Dan, la băieți sex în buci pentru a se obişnui cu acele minunate momente de la duşurile puşcăriilor.  Am oferit parlamentarilor tot binele din lume, iar preşedintelui de partid roşu i-am dat obişnuitele cadouri. Să te f.t în gură. Să ți-o bag pân la prăsele. Să mă c.c pe mustața ta. Pentru toate acțiunile mele, acțiuni ce corespund noilor reguli ale codului penal, am fost avansat de facebook la colonel plin cu drepturi depline în a-i face albie de porci pe ai noştri. Numai la ăi din psd şi numai ălora cu legile justiției la activ.

Pe plan local am dus lupte de stradă, aia nu este asfaltată, aia are gropi, am dat bătălii la baionetă pentru stațiile rablagite ale transportatorului de oameni cu autobuze din epoca de piatră, am lăudat noile realizări cincinale.

După o muncă susținută de peste 10 ani pe baricade, am primit încrederea cititorilor călărășeni pentru a prelua funcția de președinte al Organizației județene. Totodată, am fost ales membru al Biroului Permanent National, poziție care îmi dă prilejul de a duce rapid și eficient mesajele voastre, conducerii naționale. Vreți mai mult de atât? Vreți să le dăm foc? Vreți să-i fu…m şi mai abitir în gură? Vreți să-i împuşcăm pe nenorociți? Doar ziceți. Organizația națională o să ia în considerare opiniile voastre.

Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordate, timpul vă va demonstra că ați făcut o alegere bună. Așa să ne ajute Dumnezeu! La mulți ani și Sărbători fericite! Aleluia, România!