652x450_114525-domnii-casatoriti-si-bogati-viseaza-la-femei-simple-si-muncitoare

Plăcerea de a dezbrăca din priviri o femeie la orice oră din zi și din noapte este la fel de tare ca atunci când ea ar râde la glumele tale porcoase fără nici un fel de reproș. Femeia trebuie dezbrăcată cât mai des și îmbrăcată întotdeauna diferit. Doar cu cămașa bărbatului și cu micul dejun la pat. Elegant?

Să dezbraci din priviri o femeie, încet, încet, însemnă să ai timp, nene! Și să nu te grăbești ca tânărul calic la prima băută. Ea sa stea la bar în fața unui suc și, neapărat cu prietenul alături. Obligatoriu, altfel n-ar mai avea farmec. Să o privești printre gene a la mafiotul din film, cu trabucul fumegând între buze, sorbind tacticos dintr-un pahar cu grade plus. Să-i dai jos bluza slim cum se poartă acum, fusta sau pantalonii să se ducă aruncate neglijent pe jos, ca apoi, să te chinui o juma’ de oră la sutien. Of, cât whiskey ai bea până dai jos și sutienul! Cât ai transpira! N-ai avea de ce să te grăbești. Mai ales că, gelosul care o însoțește nu-ți poate reproșa nimic,

Să dezbraci orice femeie din priviri nu este agresiune, doar consolidezi ierarhiile sociale, aia este mai tare ca aialaltă, îți spui în gând, o privești slow-motion, îți imaginezi cum ar arăta dezbrăcată singură cu tine și te pierzi în locuri exotice, la munte într-o cabană uitată pe o creastă, la mare pe plajă în nisipul fierbinte bătut de soare non stop, îți imaginezi că te-ar alege pe tine dintre mii de bărbați. Deodată, rămâi cu paharul liber de lichid în mână și cu privirea seacă căutând chelnerul din ochi. Fără muniție. Greu cu imaginația, greu cu femeile ușor de dezbrăcat din priviri.