loto_2_12507800

Mi-aș dori un loto universal unde câștigul să-l dea natura numai câștigătorului, dar extragerile să se facă din minut în minut cu lovire de noroc pentru câți mai mulți oameni. Cred că toți avem clipe de alandala prin cap cu visuri care mai de care prin Bora Bora sau efervescente plecări contemplative prin intersecțiile valurilor bengoase din Tahiti.

Pentru relaxare. Idealul în viață este să te lași liber în desfrâu cu gândurile în toate pozițiile posibile pe o Coastă de Azur, să ocolești obligatoriu poliția grijilor și a stresului cu sens giratoriu pe calea fericirii direct spre Insulele Canare, dar mai ales, să pleci cu capul prin nori răvășind plăcerea de a sta pe un șezlong prin Maurițius. Măcar atât.

Stați să mă așez în fotoliu. Eu m-aș mulțumi doar cu reducere la burtă fără efort, scutire de la muncă să-mi vină banul moca acasă, vara fără pantaloni lungi și tinerețe fără bătrânețe. Aș vrea prietenie universală fără ură, invidie și alte chestii ce strică omenia, aș dori ca femeile să nu mai poarte sutien, iar berea să fie gratis. Soarele să nu apună niciodată, marea la mine în oraș, eu DJ pe plajă.

Ia, liniște, ies bilele câștigătoare! Hop, una este a mea, pac și a doua, cu multă simpatie pentru a treia, cu un zbanghiu ura pentru alte trei norocoase. Urați-mi distracție maximă! Plec acum la Havana.

 

Salutări din Cuba.

Kuba_HB2