Plecând de la postarea celor din pesede referitoare la fabrica de laicuri a celor din #rezist și analizând temeinic piața neagră a politicienilor fără de minte, am descoperit pe surse, cum altfel, o nouă fabrică. De data asta este vorba de o uzină care scoate pe bandă rulantă creiere scurte de pesediști. Oameni buni, am dat de dracu, credeți-mă!

Fabrica este poziționată sub pământ la câțiva kilometri adâncime și, conform celor văzute de ochii mei cu genealogie de spion versat, este dotată cu toată tehnologia necesară producerii a sute de indivizi pe zi. Fără prea multă matematică, cum se cere în ziua de azi, un calcul scurt ne arată că invazia României se va termina în patru ani, invazie efectuată ca la Abecedar de către cei cu mintea scurtă și iq-ul mic cât al singurului neuron de pesedist. Am căcat steagul, jur!

În fabrica pe care v-o arăt își desfășoară activitatea roboți doar cu votul, spălați pe creier cu detergent industrial, săraci cu duhul care, urmând programul militar impus de mașinăriile de la Centru, vor îmbina cunoașterea științifică și tehnologia cu spiritualitatea. Pentru o bună productivitate a muncii, această fabrică este dotată corespunzător, pe fiecare culoar în parte, cu moaște sacre.

În încercarea de a retrezi spiritul vechilor entități din Evul Mediu, cele ce organizau în mod regulat ședințe oculte în care participanții urmăreau să comunice telepatic cu diferite conținuturi de sine stătătoare, așa și roboții actuali ce sunt cuprinși de efervescența noului om politic cu mintea scurtă și minciuna virtute. E groasă, fraților!

Această misterioasă uzină trebuie neapărat bombardată de articole de calitate, de oameni culți, pe unde umblați hai-hui?, de societatea civilă, de ambasade, chiar și de UE cu aviația ei de oameni întregi la minte. Democrația este în pericol. Soros pe unde o fi, bulangiul!? Când am mai multă nevoi de el, nu este! Aveam nevoie de el pentru sponsorizarea unei bombe cu inteligență nucleară și a unei atomice cu particule de bun simț. Cu fabrica asta nu este de glumit. Produce prostie pe bandă rulantă. Multă. Uitați-vă la film!