trucuri-barbati-eleganti-720x550_c

Sunt cel mai bun dintre cei mai buni, am făcut liceul la seral și facultatea la fără frecvență cu specializare în master pe domeniul respectiv, am lucrat câțiva ani prin Germania într-o companie uninațională stabilă pe piață cam de 65 de ani. Se plătea bine, n-am ce zice, dar ca fiecare companie trecută prin viață și pe piață, mă mai ținea peste program, îmi mai dădea nemotivat, ba îmi tăia din și din salariu când eram neascultător. Așa că, mi-am dat demisia. Am fost căutat, ademenit cu o mașină nou nouță, ba chiar cu o excursie erotică pe o insulă pustie. Eu și ea. N-am acceptat.

Și-am plecat în Anglia printre nobile firme, simandicoase companii conservatoare care nu angajau pe oricine, până când, văzându-mă într-o seară dezbrăcat la bustul gol cum dădeam jos faianța dintr-un apartament, una dintre ele să mă angajeze pe loc. Munceam numai noaptea. Trăgeam ca nebunul. Îmi desfășuram activitatea în căsuța de la țară a mamei patronului, cam veche hoașca, dar la salariul pe care mi-l oferea și la luxul pe care îl aveam la dispoziție, era perfect. Munceam cu ochii închiși. Îmi era cam silă, dar alții sunt mult mai amărâți în comparație cu mine. Am fost concediat când am rupt coada la ciocan, iar baba încă mai era în extazul ăla mare. Asta a fost.

Acum sunt liber. Am venit în țară de curând. Pentru firmele interesate. Știu să stau lungit cu telecomanda sub barbie cât este ziua de lungă, cu o bere blondă în mână uitându-mă la un meci de fotbal, am făcut cursuri de prim ajutor pentru a învăța în mod adânc cum se cheltuiesc banii aiurea prin mall-uri, sunt artist la dansul din buric și la ridicat mâinile în aer a prietenie prin cluburile de fițe. Știu să mă port elegant cu un pahar de șampanie franțuzeasca. Conduc cu îndemânare orice mașină de la Mercedes până la Range Rover, dar fiți atente și numai atente, să fie numai de culoare alb imaculat. Știu să–mi petrec vacanțele doar pe Coasta de Azur și pe Coasta Dalmată, coaste să fie și să fie cât de cât scumpe. Asta în timpul liber. Munca pentru mine este muncă.

Înțelegeți dragi companii? Ăsta-i CV-ul meu. În nomenclatorul de meserii din România a apărut una nouă. Meseria de întreținut. Aștept oferte chiar și de închiriat pe timp scurt să fie! Firmele de la 60 de ani în sus au reducere.