overweight-man-eating-pizza-and-drinking-beer-on-couch

Țin regim. Să-mi bag p..a dacă nu este cel mai mare chin posibil pe lumea asta. Ce abstinență sexuală, ce reținere de la băutură, un că..t pe lângă lipsa mâncării adevărate. Am o săptămână. Şapte zile de cazne care mi s-au părut o veşnicie. Am dat 4 kile jos. Mda, ar zice unii, e ceva, dar numai eu ştiu cât mi s-au lungit ochii după o bucată de pâine sau după un cartof prăjit. Serios vorbind, atunci când citesc despre metode de slăbit care ar putea să mă facă slim ca la 20 de ani sau de diete sănătoase care îmi pot face viața mai perfectă întinerindu-mă cu 10 ani, îmi vine să urlu de bucurie gândindu-mă la extazul ce m-a cuprins. Aş trage de fiare, să urle, dă-le dracu, aş băga flotări, să joc din pectorali 13-14, să bag la genuflexiuni grămadă până leşin. Dar nu mă pune să renunț la mâncare. La aia nesănătoasă ca la mama acasă. Mi-a venit. Frate, gata, mă apuc de treabă.

Uite, privindu-te în oglindă, ți-a ajuns burta peste pantaloni de nu ți se mai vede. Nu că o aveai prea mare. Uite! Oboseşti ca un ra..t urcând scările până la etajul 1, ai tensiune peste, să nu faci dracu vreun infarct, cămăşile de astă vară nu-ți mai vin, pu.a ta, ai belit-o. Atunci te hotărăşti. Vrei să o dai pe dietă?, te întrebi în oglinda de la baie. Aia în care te uiți, dezbrăcat fiind, ca un Adonis la pensionare

Am început să tin regim acum o săptămână. N-am murit. Of, mama mea, dar numai eu ştiu cum mi-a mirosit a sos de chiftele sau a plăcerea unei ciorbe de fasole, cum mi-a trecut pe la nas un iz de mici şi un damf de carne călită. Aş vrea să spun că mama m-a făcut din pu.ă de boier modern cu toate mâncărurile simandicoase în repertoriu, nu că nu aş fi mâncat şi d-alea, naiba să le ia, dar o sarma dacă îmi dă cineva acum şi-mi spune că nu se pune la cântar, am să-l preaslăvesc la slujba de Duminică. Of, mai gad, băga-mi-aş, țin dietă!

Ajutooooor!