8-martie

Mai întâi de a zice de bine una-alta pentru frumoasele pământului, pentru soții, pentru mame, pentru prietene, mă gândeam să fac o mică introducere, urmată de un adecvat conținut respectuos cu păreri pro, cu păreri contra distracției feminine în restaurante, puburi și cluburi, ca-n încheiere, să le zic pe urări așa cum mă pricep eu mai bine.

Cum majoritatea femeilor se duc la distracție prin locurile mai sus amintite, unde se va lăsa la greu cu dansuri care mai de care mai convulsive și cu alea chiuituri grămadă având decibelii la degetul mic, eu le doresc distracție maximă! Cum stripperii vor face legea printre doritoare de admirat pectorali și colăcei, mișcările lor senzuale făcând jaloane cu ale lor corpuri sculptate printre ritmuri desfătătoare de simțuri, cum mai toate au gândul ca-n această zi s-o facă lată simțind că numai așa se trăiește viața de 8 Martie, eu le urez tuturor pipăieli plăcute!

Cum există și o minoritate care vede aceasta zi depășită de timpurile moderne în care trăim, demodată ca mod de distracție în banalele deja restaurante, puburi, cluburi, eu neștiind unde și în ce fel își petrec femeile respective ziua de 8 Martie, propun următoarele moduri de petrecere a timpului liber ( vedeți? tot petrecere se numește, ce atâta fanfaronadă! ).

Doritoarele pot participa la cercul literar filozofic organizat la Sala Palatului, unde se vor lua în discuție toate operele universal valabile, acolo unde se va aborda dreptul fiecărei femei în a trăi prezentul având o viziune a viitorului, Noua Acropolă conferând filosofiei vieții un sens clasic și anume, practic și activ, nu pur și simplu intelectual sau contemplativ. Ceva în genul, să trăiești ceea ce înveți și să înveți din ceea ce trăiești!

Altele pot participa la o sesiune de cumpărături prin mall-urile Bucureștiului, acolo unde mai toată lumea știe că acestea sunt aprovizionate numai azi cu fericire, muzică la pachet frumos ambalată în hârtie având imprimeurile distracției pe ea ștanțată, voie bună proaspăt mulsă, plus, acolo unde este coadă deja, moduri de a vedea viața în galben roz fără micile figuri incluse. Scump, scump, dincolo era mai ieftin!

Pentru acele femei care vor sa stea în casă privind pe geam primăvara și acele păsărele ce le dau târcoale pe la geam ( răilor, pe unde vă gândeați?) am ultima ofertă cu invitație la cinema, acolo unde rulează documentarul „Capacitatea femeii de auto stăpânire și intelectualitatea ei debordantă care nu o lasă să simtă viața”, documentar bazat, în linii mari vă spun, pe activarea dezvoltării capacității femeii de auto-stăpânire și de acțiune în acord cu ceea ce rațiunea și conștiința pot capta din armonia lumii, ea putând concilia sentimentul, gândirea și acțiunea.

Cum sunt un băiat de toată isprava, respectul meu fiind mereu prezent la purtător, o să transmit tuturor femeilor cu păreri contra, urările mele cu relaxare deplin inclusă și vizionare plăcută în înțelegerea lumii cât mai bine posibil în modernismul ce le-a cuprins.

În altă ordine de idei, lăsând răutățile la o parte, doar ce-am promis la începutul scrierilor mele de azi, o să le zic femeilor cuvinte frumoase spre înduioșarea sufletelor lor. Sper. Atenție! Soției mele pe care o iubesc enorm, viața mea aparținându-i ei până când nemiloasa ne va despărți, mamei mele pe care o iubesc la fel de mult, dar care a căzut pe locul doi în preferințe, c-așa-i viața printre noi, prietenelor mele care mă inspiră citind pe blog și facebook toate prostiile pe care le scriu, lor le doresc o zi minunată demnă de sufletul lor cald! Hai, m-am dat la bârfă! Zi frumoasă să aveți!