canva-photo-editor (2)

Pornind de la privirea sugătoarei lu’ dracnea aruncată cu patos bunicuțului comunist, mă declar fanul relațiilor dintre tinere fete inocente și bunicii lor. O piele șmirgheluită sau o puță de care te rogi la vreme de fu..i nu i-a stricat niciodată unei tinere cu pretenții de viață ușoară. Standarde înalte? Sau ce o fi în capul tinerelor femei care se aventurează în relații cu troglodiți? Ce le-o determina să-și ofere trufandaua unor moși cărora timpul le mai dă de-o sculare și gata, moartă pe vecie? Eu știu. Dar nu spun.

Stând acum un an și ceva pe facebook pentru relaxarea de după ziua grea de muncă, primesc în privat un mesaj de la o gagică. Interesant mesajul, mi-am zis în gând, mai ales luând în considerare fotografia din profil care îmi arăta o tipă brunetă, focoasă. După ce fata m-a chestionat despre principiile vieții, horoscop, dacă sunt ortodox, dacă merg la biserică, dacă țin post, dacă am mers la mormântul lu’ popa ăla cu nume de otravă, mi-a spus vârsta. 70 de ani. Vă dați seama de căldura ce mi-a cuprins plăcerea? Imediat mi s-a sculat. Așa ceva!

Într-o zi am invitat-o la un hotel unde am făcut sex nebun. Avea o piele fină stilul brazdelor de pe câmp, toamna, după culesul porumbului, avea niște ochi albaștri spălăciți de o cataractă veche din vremea lui Gheorghe Gheorghiu Dej, avea un dat din cur specific scheletelor din clipul Thriller al lui Michael Jackson. Am vrut să-i iau țâța în gură, dar în încercarea mea disperată de a o excita, nu am găsit-o unde îi era locul. Era ascunsă în buric, înnodată cu cealaltă într-o basma veche, cum strângeau banii femeile avute de la țară. Într-un final, a dat ochii peste cap și proteza-i rămasă în umărul meu drept. Bestial a fost. O mie de coco a costat-o. ( imaginația mea )

Pornind de la privirea sugătoarei lu’ dracnea aruncată cu patos bunicuțului comunist, mă declar fanul relațiilor dintre tinere fete inocente și bunicii lor. Traiul lejer, o viață ușoară, un loc la congres în mijlocul atenției, un zâmbet de afecțiune strategic oferit n-a omorât niciodată o pi..ă tânără. Șo pe moș, dă-l dracu!