800px-Pai_Tavytera_Indians

Da, familia tradițională a fost dintotdeauna piatra de temelie a societății. Nimic rău în asta. Toți sau aproape toți considerăm familia ca făcând parte din istoria noastră milenară, a românilor. A se menționa. Dacul nu a fost fu..t de roman, şi nici invers.

Orice om întreg la cap şi-ar dori să-şi găsească un partener cu care să facă copii, să aibă o casă, să călătorească, să fie fericit. Dar ne-am dat dracu de la o vreme, odată ce prin familia noastră tradițională a apărut homosexualul pervers, cel care a băgat vrajba în conservatoarea noastră familie. Posesorii de familie prea tradițională nu mai pot să doarmă noaptea de grija lui, tot îl fugăresc primprejur căutându-i defecte, numai cu motivul întemeiat de a păstra timpul pe loc în epoca de piatră.

Păi da, în epoca de piatră. Acolo unde bărbatul, stăpânul familiei din străbunii daci ştiut, venea beat pe şapte cărări spre cocioaba lui de casă din chirpici făcută. Aici, dând cu ochii de birocrata sclava aia de femeie, o bătea de-i săreau doi dinți prin peşteră şi trei pe bătătură, după care o călărea în draci mai rău ca pe iapa cu care mergea la vânătoare. Personajele s-au schimbat, dar vremurile au rămas aceleaşi. Tot câte zece copii au şi ăia şi ăştia care înjură homosexualul, cu deosebirea că ăia din epoca pietrei mâncau carne crudă, iar ăştia din ziua de azi le mănâncă copiilor alocația. Pură familie tradițională.

Apoi, în feudalism, acolo unde bărbatul cel cu drepturi depline avea o nevastă acasă şi cinci muieri de fu…t în cloaca unde se relaxa cu colegii de oştire, lucrurile decurgeau normal fără ca femeia de acasă să crâcnească câtuşi de puțin. Când bărbatul, mascul din Gerula făcut, mustața lui pana corbului, dantura lui puterea ursului, a venit acasă cu amanta tânără, toată comunitatea a sărbătorit. La congres adunarea clanului toată lumea a petrecut, de la simplii vasali, până la tinere domnițe din spițe de lemn țărăncuțe, ca spre dimineață, când toți erau euforici după beție, să se stabilească data nunții. Familie tradițională, geeeen!

Într-un final, a venit secolul 21, ăsta modernul în care s-au ridicat 3191 de biserici de la revoluție până-n în zilele noastre, cu şcoli şi spitale numărate pe degete, secolul 21 in care popii violează tineri şi apoi adună admiratori sute la concerte de muzică populară, secolul 21 în care familia ultraconservatoare, cea prea tradițională, nu poate să trăiască liniştită cu un homosexual lângă ea.

Prefăcuților! Familia tradițională este ruptă-n cur.