FB_IMG_1520966865529

Nu i-am cerut voie lui Coiotu pentru a-i copia fotografia, vezi aici profilul, https://www.facebook.com/trooper.romania, dar sunt sigur că mi-ar fi dat voie să dezvolt acest subiect atât de sensibil.

Bărbații adevărați NU bat femei. Bărbații adevărați beau până le stă limba plută, după care vin pe şapte cărări acasă și se culcă. Vomită la baie cu uşa închisă ca să nu deranjeze. Băieți fini. Nici pâs, niciun fel de zgomot făcut, niciun muşchi umflat. Bărbații adevărați doar se ceartă, ridică tonul, zbiară mai tare ca ea, cel mult fac harachiri în fața oglinzii, certându-se singuri.  Niciodată nu-şi vor arăta firea animalică ce zace în ei, nu vor sări să-şi sfâşie nevasta, nu o vor tăbărî, nu o vor lua la pumni.

Este adevărată mânia care cuprinde bărbatul la un moment dat, atunci când nevasta îl cicăleşte în draci zi lumină cu n-ai făcut aia sau nu ai reparat aialaltă. Este reală nervozitatea ce se strânge în creier pe parcursul aşteptărilor lungi prin magazinele patriei, atunci când femeile nu vor să mai iasă de acolo decât cu forța. Sunt de actualitate şi la ordinea zilei frustările generate de nemulțumirile zilnice ale genului sensibil. Nu ai dus gunoiul la ora 18 fix, nu ai schimbat becul ars la 18 şi 10, nu ai dat cu aspiratorul la 18 şi 15, se aud reproşurile consoartei, tocându-i amărâtului neuroni după neuroni.

Totuşi nimeni nu-i dă dreptul atât de masculului bărbat să ridice mâna la femeie. Palmă sau pumn, acelaşi drac. Are forță țăranul? A tras la sala de sport halbere şi băgat goliri de sticle cu băieții? A făcut genuflexiuni cu antebrațul pe masa de la terasă? Este scandalagiu boschetarul având tot timpul chef de bătaie? Este fericirea lui să dea în cineva mai slab ca el? Nimeni nu-l poate convinge, de la bun simț şi respect la bună înțelegere şi iubire, să nu dea în femeie? Ee, atunci, eu l-aş da la lei. Bine, bine, la lei numai la final, mort fiind, numai după toate metodele de tortură pe care i le-aş aplica. Le-aş fi lăsat pe femei să-l calce în picioare, le-aş fi încurajat să-i taie mâna cu care a dat, le-aş fi ajutat să-i scoată ochii.

De ce dai mă, nenorocitule? Ştii că bărbații adevărați NU bat femei?