f44384efbba4713e09bef679b1f6ddd3

Femeile pot fi fierbinți şi din alte motive mult mai medicinale, clar în afara celor dornice de aspirina săracului la îndemâna oricăror pofticioase de medicamente original câmpeneşti. Eu m-am gândit la 3 tipuri de femei care ard, ard în flăcări.

1. Femeia fierbinte din cauza gripei. Acest tip de femeie, în perioada de maxim vârf, poate ajunge lejer la 40 grade celsius fără a interveni măcar cu o metodă oferită de doctor. Căzută la pat din proprie inițiativă, aceasta îl va chinui pe soț până acestuia îi va fi îndeajuns să o ia razna pe câmpii. Nu o va face. Îi va aduce la pat ceiulețul de muşețel cu lămâie un sfert aşa cum a ordonat l-a rugat soțioara, îi va aduce doi cartofi tăiați felii prinşi într-o cârpă de frunte, îi va aduce la pat ligheanul cu apă caldă şi sare pentru liniştea picioarelor ei fine, plus, plus un nurofen răceală şi gripă la final. Ardee!

2. Femeia fierbinte din cauza gripei, cea căreia îi place ca fierbânțeala să se manifeste strict în prezența doctorului. Acest tip de femeie, simțind încă de la început că începe să frigă, tot ce este peste 37 şi un pic, îi va spune bărbatului să pregătească maşina, geanta cu schimburi, cățel şi purcel, pentru că ea se va interna, ce mama naibii, ai auzit măi, nătărăule dragule?, strigă cu vocea-i nervoasă liniştită la soțior. Of, de ce eu? De ceee? O să mor, o să mor!, se văicărea ea în maşină. Femeia fierbinte al acestui gen îi va mânca zilele amărâtului, lui ca lui, dar şi doctorului. La 40 grade celsius delira speriată fiind, solicitându-le acestora loc direct la morga şi cimitir. Ardee!

3. Femeia fierbinte din cauza gripei, cea căreia îi place să se  joace mereu cu focul, să înghită, să calce pe el, să-l manevreze. Acest tip de femeie poate rezista cu brio la orice tip de fierbânțeală care îi poate da târcoale. Al dracu material rezistent! Ea nu va cădea niciodată la pat din cauza buzelor subțiri ignifugate la arderi, ba chiar focul va fi stins rapid de răceala sufletului. Ardee!

Mare grijă la gripă! Nu vă infierbântați repede!