ascultare2-foto-oana-nechifor

Pe majoritatea românilor îi f..e grija de câte ori au ocazia să se lase călăriți de perversa asta ce le dă târcoale, nehalita, păguboasa liniștii lor zilnice, cât și a ofticii că ălalalt are, fir-ar mă-sa a dracu! De unde are norocosul? Să te f..ă grija este nasol rău, credeți-mă! Și mie mi s-a întâmplat în câteva rânduri, de ce să nu recunosc? Nebuna te pune capră cu privirea atârnând pe vizor, îți zice să faci liniște cu degetul ținându-ți-l la gură, ca apoi, fără ulei și alte vaseline care se folosesc de obicei în aceste acțiuni, să ți-o bage până la prăsele de-ți ies ochii din orbite a curiozitate.

O să mă întrebați cum o face și cu ce? Mare grija voastră!? Grija față de alții umblă liberă prin oraș fără discernământ alergând pentru f….t trecători cu dorsalul cum o fi la nimereală. Numai buni de gură să fie! Ea mai intră uneori prin instituții ale statului, luând la p..ă bugetari și bugetare la un loc într-o perversiune demnă de Caligula în vremuri antice, ca apoi să stea relaxată pe o terasă cu invidia și capra vecinului la o bârfă sănătoasă.

Cunoaște toată lumea gașca de răufăcătoare care alimentează continuu interesul deosebit acordat vieții altora. Știe fiecare banda de fete cu obiceiuri care contravin legilor morale, alea ce aprovizionează permanent preocupări față de lucrurile mărunt nesemnificative din activitatea unui cineva anume. Nu știu dacă poliția bunului simț poate să facă ceva în sensul de diminua efectul ravagiilor pe care îl face grija față de alții printre români, ba chiar nu cunosc câtă importanță se mai acordă celor șapte ani de acasă pentru o bună creștere fără josnicia de care cu ghinion ne putem îmbolnăvi odată cu trecerea anilor. Știu doar un singur lucru! Că o știu pe Dabija. Voi?