canva-photo-editor

Ce plm! Mi-am tras amantă tânără. Eu am 57 de ani, sunt un mascul în floarea vârstei care merge des la toaletă, de, prostata, un fost pursânge în al vieții galop, dar cam trecut în rezervă prin grajdurile prezentului, un armăsar plin de grăunțe ținute bine la bancă. Am și herghelie în Brazilia. Mamă! Mă auziți cum nechez răsunător? Ea are 21 de ani. O tipă arătoasă cu țâțele mari când capul meu de barosane, brrm, brrm, așa se aude când mă gudur la pieptul ei, o gagică focoasă ce țipă tare când extazul o cuprinde de la limba mea plină de plăceri, o femeie în adevăratul sens al cuvântului care, atunci când sunt lângă ea, mă soarbe din priviri. Ați văzut fotografia?

Știe să sugă bine. Asta nu voiam să vă spun, dar am primit cadou de la Vatican niște bomboane mentolate care au impresionat-o cu adevărat. A luat cu dinții una, într-o seară, a ronțăit-o cu plăcere cam zece minute de mă înnebunise la urechea mea sensibilă, ca apoi să înghită nemestecat bomboana. Mi-a zis că mai vrea încă una. Cu plăcere!, i-am spus uitându-mă cu admirație la ea. Tânără, tăticu! Bombonieră profesionistă. Așa se zice, nu? În fine! A mai luat cu buzele încă una, din pungă, a molfăit-o riguros pe ambele părți, ca imediat să se uite satisfăcută la mine. Eu adormisem, din păcate! Doar am auzit-o spunându-mi șoptit, dormi, puișor, dormi! 

Uneori stăm amândoi singuri pe terasa casei, îmbrățișați ne dăm în balansoar admirând stelele căzătoare, bucuroși de întâlnirea noastră la apusul vieții mele, plini de speranță la începutul vieții ei. O mângâi tandru pe obrajii ei fini și, numai vorbele ei pline de iubire mă fac să tresar a dragoste nebună. Tati, aș vrea și eu o mașină de ziua mea, îmi iei? L-aș mânia pe Dumnezeu să spun că nu îi fac toate poftele, mai ales că se poartă cu mine cu o drăgălășenie specifică tinereții nemuritoare,  toate cerințele ei fiind lege pentru mie. Este singura lege pe care o respect, să fiu sincer.

Aseară au fost socrii la noi. I-am invitat la cină. Bună mama soacră, chiar arătoasă. O țoapă familistă. Tata socru mai mic la ani ca mine, un bugetar pe care l-am aranjat bine de tot, dar cu un mare păcat. Este artist în arta șprițului contemporan. Țin și eu. Am vorbit despre tinerețe, chiar uneori era să povestesc momentele mele murdare cu femei, am băut și chiar ne-am îmbătat ca doi porci, după care ne-am luat de gât amical cântând ‘pușca și cureaua lată’. Frumos! La despărțire, mai spre orele dimineții când femeile discutau despre vacanțe luxoase și pietre prețioase, mi-a spus concluzia lui. Ești băiat de băiat! Ai grijă de fata mea! 

Mi-am tras amantă tânără, dă-mă dracu!