Poliția Rutieră nu mai are voie să-și ascundă radarele. Este foarte corect ca din punct de vedere etic poliția sa anunțe din timp pe unde își are nenorocitele alea de radare. Orice vitezoman cu pretenții poate, de acum încolo, să o calce până la viteza pe care o vrea mușchiul lui de bemve, de merțan, de volsvagăn, de reno, de alte mașini bengoase care papă kilometri pe asfalt ca pe pâine. Hai mă, n-avem infrastructură, ce naiba!

Orice șofer vedetă căruia îi ‘cere mașina’ va primi un semese pe telefonul mobil cu avertizarea ‘atenție, man, peste 200 de metri este un nenorocit de polițai cu radarul lui. Vrei să încetinești? Dacă nu, apasă 1 și polițaiul se va face că nu te vede, dacă da, apasă 2 iar polițaiul te va recompensa cu o cafea caldă la ibric’.

Orice conducător auto care o frige pe viteză la grătar încins va primi fleșuri din sens opus direct de la Godină, iar o cadână din MAI îi va dansa din buric pe marginea drumului.

Oricărui șofer care va depăși pe autostradă 180 km pe oră, la destinație odată ajuns, i se va face cadou permisul unui șofer care respectă regulile de circulație, permis pe care poate să-l rupă sau să se c..e pe el cu plăcere.

Orice polițai care va îndrăzni să oprească la control un șofer vitezoman va fi destituit pe loc, i se va lua arma, demnitatea, va fi f…t în gură și bătut în cap cu legea asta votată de infractorii care ne conduc.
Ura, ura, ura! România va continua să fie pe primul loc la accidente cu mortăciuni în Europa.