ef8a57d51559413c6bdbb2b9d57d67d0

Știre adevărată

‘800 dintre cei 2.000 de angajați ai TAROM sunt rude.’

Când te duci ca tot omul să iei avionul, la check-in te așteaptă fata cea mică a pilotului Vasile. Este pe tură cu Ileana, soția lui Victor, băiatul de la întreținere cale. Dorind să bei o cafea, îi soliciți un espresso Mariei, soră cu Ileana și verișoară cu Mihai, mașinist agregate aerodrom.

Ileana are un copil cu Giani, inspector exploatare trafic, iar cafeneaua Fly Family, la care este angajată, este administrată de Denis, antrepenorul căsătorit cu stewardesa Viki.

Odată ajuns la controlul bagajelor, te ia în primire familia Tudor, nașii lui Denis, polițiști de frontieră din tată în fiu, toate turele fiind acoperite de verișori, mătuși, unchi, nepoate și cuscri.
Roberto îți indinde o soluție pe mâini și pe picioare, invitându-te să te descalți la intrare. Îți zici în gănd că așa este civilizat atunci când intri în casa oamenilor.

Buletinul i-l intinzi Anastasiei, fina lui Viki, stewardesa, o tipă brunetă care l-a ținut pe pilotul George, care acum este căsătorit cu Dora de la cabinetul medical al aeroportului. Dora este sora vitregă a Irinei de la resurse umane, care are trei copii, toți angajați ca ingineri de aviație.

Ajuns la poarta de îmbarcare, auzi glasul suav al Magdei, verișoara Irinei, cea care anunță pasagerii pentru zborul pe care îl aștepți să te ducă în vacanța mult așteptată.

Atențiune, atențiune, zborul Tarom 858 cu destinația Mallorca va pleca în zece minute din sufrageria noastră. Noi, ai noștri, vă urăm zbor lin!