filosofie

Pentru că bărbații au devenit mai pudici decât femeile, câțiva reproșându-mi termenii vulgari folosiți, astăzi pot să descriu în termeni elevați stimatele domnișoare care servesc soarele pe un sidefat pled îmbujorat de lumină.

Tabloul ce mi se oferă deosebiților mei ochi este cooptat în ramura artelor plastice, cea care interpretează realitatea în imagini bidimensionale, o splendoare pe nisip datorată deschiderii pe care un asemenea tip de imagine o oferă receptorului (persoana mea, în cazul de față), nu doar la nivel epic sau pictural, cât mai ales emoțional. Mi s-a sumes părul pe suflet.

Una dintre domnișoarele pline de eleganță, mai vizibilă în zona pieptului, are o emoție profundă care o poziționează instantaneu între dorința mea hiperbolă nesaturată de a o nuanța subtil și arta volumelor în spațiu care-mi provoacă imense sculări tridimensionale.

A două domnișoară, expresia perfectă a sculpturilor antice ce reliefa posteriorul nimfelor, are acel talent de a provoca, în primul rând, tactilul, o formă modernă de artă în care m-aș arunca fără echivoc, ca și cum m-aș năpusti ireversibil în apele mării albastre.

Ca încheiere, pentru o mai bună înțelegere a celor relatate, realul este prezentat deschis de persoana mea prin modurile verbale și prin propozițiile condiționale, evidențiat aici de două femei frumoase, printr-o ipoteză nerealizabilă.